Извадиха перушина от 7 месечно бебе! ВИДЕО!

Оценете статията

Лекари извадиха перушина пробила кожата на новородено

По Коледа стават чудеса, казват хората от векове насам, но какво точно означава чудо е въпросът. Тази година едно такова сполетя педиатри от болница в американския щат Канзас.

Миа си имаше перо под кожата

Лекарите там направили безпрецедентна манипулация на 7 месечно бебенце. Те извадили от малката Миа птиче перо. Това е първият  известен случай на човек с перушина.

7 месечната Миа Уитингтън била  заведена  при педиатри заради притеснения от страна на родителите й за здравословното й състояние.

Там установили, че вратната й жлеза е подута. Специалистите предписали  необходимите за тази диагноза медикаменти, но след приемът им състоянието на малката Мия вместо да се подобри се влошило. Това била и причината пак да посети болницата, където малко по-късно всички били свидетели на показалото се от кожата й птиче перо.

Интересното е, че лекарското заключение не е генна модификация, а случайност. Теорията им е, че бебето е глътнало перото, което е пробило  вратлето й.

Друго интересно е, че пробиването на кожата от перото тряябва да е доста болезнен процес, но майката сподели, че дъщеря й е била доста спокойна. Изключение правел само моминтът, когато сестрите я взели от ръцете й.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *