Водка вместо вино за идеална фигура

Една чаша водка съдържа много по-мал­ко калории отколкото чаша вино, устано­виха диетолизи. Личните диетолози на знаменитостите обясниха, че не е важно само какво ядете, за да имате хубава фигура. Внимателно трябва да избирате какви напитки и по колко да пиете.

Специалистите препоръчват да последвате примера на Сиена Милър и Лиз Хърли, които замениха скъпо­то вино с водка. Една чаша ви­но съдържа 115 калории, дока­то стандартната доза на вод­ка, е само 55 калории. Красива­та актриса Меган Фокс, извес­тната поп-певица Фърги и супермоделът Синди Крауфорд признаха, че за да запазят привлекателната си бъншност използват ябълков оцет.

Фокс добавя към Водата си няколко капки оцет, което отлично пречис­тва организма. Елексирът на красотата на Бионсе е кленовият сироп, който певицата използвала за пър­ви път преди снимките на филма „Dreamgirls“. За за­шеметяващ ефект тя смесва лимонов сок, вода и лют червен пипер. Диетолозите подкрепят избора на Бионсе, тъй като кленовият сироп не само, че помага за загубата на тегло, но и прави кожата по-красива.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *