6 начина как да слабеем ЕФЕКТИВНО през зимата!

Ако си мислите, че през зимата е невъзможно да топите мазнини – грешите

отслабване зима

Ако си мислите, че през зимата е невъзможно да се спортува навън, грешитe

Ако си мислите, че през зимата е невъзможно да се спортува навън, грешите. Ако си мислите, че зимата само се пълнее, а през пролетта се слабее – отново грешите. Предлагаме ви 6 начина, с които успешно ще топите калории и през студените месеци, защото не е нужно да чакате до пролетта, за да сте във форма и да изглеждате добре.

1. Един ден в планината (349 ккал)

Само един поход до уютна хижа ще ви зареди с енергия и ще ви помогне да изгорите доста калории. Не е нужно да споменаваме, че в хижите има много хубави супи и ракии. Отделете си един уикенд и походете няколко часа с приятели. Така, освен, че ще стопите някой излишен килограм, но и ще се отървете от стреса.

2. На кънки (258 ккал)

Вместо да гледате филми, можете да отидете до най-близката ледена пързалка. Можете да съчетаете фитнес упражнението с приятна изненада за любимия човек или децата – те винаги ще се зарадват на няколко часа пързаляне. По време на пързалянето участват най-вече мускулите на бедрата и седалищните части. Този спорт е особено полезен за тези, които имат проблеми с ханша и бедрата.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

3. Чистене на сняг (222 ккал)

Ако се оплаквате, че няма какво да се тренира през зимата – ето ви един перфектен начин да излезете навън, да свършите нещо полезно, а и да изгорите повечко калории. Зимата обикновенно има много сняг, така че хващайте лопата и изчистете колкото се може повече сняг за норматив.

Продължение на материала

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *