6 начина как да слабеем ЕФЕКТИВНО през зимата! – продължение

Ако си мислите, че през зимата е невъзможно да топите мазнини – грешите

отслабване зима 2

Ако си мислите, че зимата само се пълнее, а през пролетта се слабее – грешите 

Ако си мислите, че през зимата е невъзможно да се спортува навън, грешите. Ако си мислите, че зимата само се пълнее, а през пролетта се слабее – отново грешите. Предлагаме ви 6 начина, с които успешно ще топите калории и през студените месеци, защото не е нужно да чакате до пролетта, за да сте във форма и да изглеждате добре.

4. Сечене на дърва (222 ккал)

Щангите можете да заместите, ако се захванете да посечете малко дърва. Натоварването, на което ще са подложени мускулите на гърдите, гърба и ръцете ви, ще е доста по-голямо от това на лежанката. Ако нямате собствена печка, за която трябва да се цепят дърва, то със сигурност имате комшия, на когото можете да помогнете за час – два през уикенда.

5. Игри в снега наравно с децата (200 ккал)

Най-добрите, неизморими и жестоки треньори са децата. Те не знаят значението на думите „изморих се“ и „стига вече“. Тези треньори ще ви осигурят една пълноценна тренировка, която ще натовари всичките ви мускулни групи. Бягайте, скачайте, играйте на снежни топки, спускайте са по пързалката. Стресът и излишните килограми сякаш сами ще си отидат.

“Демир

8. Разходка в парка (190 ккал)

Ходенето през зимата е един от най-леките и достъпни начини, за да поддържате формата си през зимата. То също натоварва цялото ви тяло. За да е ефективна разходката, трябва да вървите повечко време – минимум 40 минути до един час.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *