Как ЗАВИНАГИ да се избавите от стриите !

Вижте два изпитани лека срещу стрии

стрии

Стриите са едни от най-неприятните белези, които тормозят най-вече жените.

Стриите са едни от най-неприятните белези, които тормозят най-вече жените. Почти всяка една жена се е борила с неприятните белези, които загрозяват тялото. Стриите могат да се получат след прекалено бързо отслабване или напълняване, след раждане, заради суха кожа или пуберитет, а нови изследвания дори твърдят, че може да има и наследствен ген, виновен за образуването на стриите. Затова ви предлагаме три изпитани във времето домашни лека против стрии.

Мехлем от кафе

Смелете няколко кафени зърна на прах и ги добавете към обикновен крем за ръце или овлажняващ крем. Изчистете участъка, който е засегнат от стриите със сапун и вода и подсушете. Втрийте сместа с кръгови движения за около минута, след това избършете участъка с топла влажна кърпа. Масажирайте се с крема два пъти дневно. Ще забележите подобренията само след около 2 седмици след започване на процедурите. Свойствата на кафето помагат за стягане на кожата, а кръговите движения помагат да се раздвижи отново циркулацията на кръв в зоната.

Сварен жълтък

Поставете жълтъка от едно твърдо сварено яйце върху вилица. Запалете свещ и поставете вилицата с жълтъка над нея. Близо до свещта, под жълтъка сложете малка чинийка, защото след като се нагрее, жълтъкът ще започне да отделя масло. Полученото масло се втрива добре в проблемните зони, като процеду­рата се повтаря 8 пъти дневно в продължение на един месец.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *