УНИКАЛНА домашна маска доказано лекува АКНЕ!

Вижте как лесно и само с помощна на няколко таблетки аспирин ще успеете да се отървете от досадните пъпки

акне

Вижте как да се отървете от неприятните пъпки

Аспиринът е широко използвано хапче, което има много приложения – от главоболия и неразположения, през мускулни трески, та дори и до акне.
Предлагаме ви една доказано ефективна рецепта, в която ще можете да използвате аспирина, за да се отървете от нежеланите пъпки.
За да приготвите маската, ще са ви необходими към 1 до 3 таблетки аспирин. Броят на таблетките зависи от това на каква площ ще нанасяте маската, както и колко е сериозен проблемът. Ако ще нанасяте на по-голяма площ или пъпките се много големи и доста на брой е препоръчително да се използват три таблетки. Таблетките се раздробяват на ситно и се изсипват в плитка чиния. Добавя се съвсем малко вода (няколко капки), за да може аспиринът да се разтвори. Към тази смес се прибавя и разтопен мед. Ако нямате мед, можете да добавите и някакъв друг вид масло, като зехтин, кокосово, бадемово или масло от чаено дърво. Смесвате добре всички съставки и нанасяте получената консистенция върху проблемната зона. Маската се оставя да престои около 7 минути, след което се измива с хладка вода, след което се подсушава с мека хавлиена кърпа и се нанася овлажняващ продукт.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *