Анджелина Джоли се подложи на двойна мастектомия!

Анджелина Джоли се подложи на двойна мастектомия!
Оценете статията

Световната звезда взе превантивни мерки срещу рака на гърдата

Анджелина Джоли взе едно от най-трудните решения в живота си. След консултация със световни специалисти, красивата актриса си направи двойна мастектомия. Хирурзи отстраниха г*ърдите на съпругата на Брат Пит. Според направения й генетичен профил, Джоли имала над 80 процента шанс да се разболее от рак на г*рдата, бичът на съвременните жени.

Според тестовете, при Анджелина имало и 50 процента вероятност тя да развие и рак на яйчниците. На по-късен етап актрисата ще се подложи на още по-сложна операция за отстраняване на яйчниците. Джоли се подложила и на реконструкция на г*рдите. Красавицата разкри всичко това пред медиите с една единствена цел- да накара жените по света да се замислят и да вземат превантивни мерки срещу рака.

Джоли взе трудно решение

Джоли взе трудно решение

Майката на актрисата водела неравна борба с коварното заболяване в продължение на десет години, но за нещастие болестта се оказала по-силна. Брад Пит напълно подкрепил Анджелина при вземането на това трудно решение. Той оказвал и постоянна подкрепа на съпругата си преди и след операцията.

“След като разбрах, че нямам друг изход реших да направя всичко възможно, за да намаля вероятността от поява на ракови образувания, а именно двойна мастектомия. Започнах с гърдите, тъй като освен, че опасността за мен е по-голяма и операцията е по сложна”, сподели пред световните медии майката на шест деца.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *