Как да разпознаем алергията към п*езервативи!

Алергията към к*ндомите наистина съществува 

Алергията към к*ндомите е напълно реална. От тази алергия страдат както мъже, така и жени. Повечето представители на мъжкия пол не обичат да ползват п*езервативи и си измислят какви ли не оправдания, за да не слагат к*ндоми. Чували сме за алергията към предпазното средство, но тя не е мит. Всъщност алергичната реакция не се появява заради самите п*езервативи, а поради наличието на латекс в тях.

При допир с кожата се появява зачервяване, сърбеж, обрив и парене. Обикновено тази алергия се появява месеци или години след употреба на презервативи. Когато алергията се отключи, тя се проявява изключително бързо в рамките от 8 до 48 часа след половия акт.

Латексът в к*ндомите причинява алергична реакция

Латексът в к*ндомите причинява алергична реакция

Ако след полов акт се появят бели мехурчета по кожата на мъжа или жената, то тогава става въпрос за алергична реакция към лубриканта или спермицида в презерватива. Често алергията към латекса в к*ндомите, може да се обърка с недостатъчната лубрикация по време на половия акт, като в този случай се появяват зачервяване и парене в интимните области.

Около 10 процента от хората по света страдат от алергия към латекса. Ако сте развили тази алергия, то на пазара има продукти тъкмо като за вас. Можете да си закупите п*езервативи, изработени от полисопрен (сензопрен).

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *