ВИЖТЕ ТЪЖНАТА история на една майка!

Една българска майка всеки ден страда с детето си

Тъжната история на Даниела от Сливен разтърси зрителите на предаването „Предай нататък“. Наталия Симеонова разказа за живота на Даниела и 3 годишния й син Николай. Малкото момче е високо едва 72 сантиметра, тъй като след раждането на детето станало ясно, че то има аномалия на хормона на растежа.

Ето защо Николай не е на ръста на връстниците си, а отделно има още куп здравословни проблеми, които съпътстват аномалията на растежа. Със сълзи Даниела разказа през какви мъки е минала и как всеки ден се бори заедно със сина си. Детето има болни или по-точно разхлабени стави и главичката му се подува, сподели майката, ридаейки.

Семейството на Даниела

Семейството на Даниела

За да овладеят подуване на главата на Николай, лекарите са поставили специална клапа на фонтанелата му. Даниела не иска нищо от живота, освен да види детето си здраво и щастливо. За момента лекарите не могат да направят нищо за Николай. Едва когато стане на 6 годинки, те ще извършат първата от редица операции, за да се подобри състоянието на детето.

Тази интервенция ще струва към 8 хиляди лева. Но за да има истински напредък, на Николай ще му предстоят още 2 операции. На 15 години ще е втората, а когато Николай навърши 18, лекарите ще направят и третата хирургическа интервенция.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *