Блестяща кожа за две седмици с кокосова вода! ВИЖТЕ КАК!

Вижте как кожата ви ще заблести с помощта на натурални продукти в рамките само на седмица – две

красива кожа

Кожата блести с кокосова вода

Ако се храним правилно, ние поддържаме здраво тялото си, а кожата ни също е част от тялото и когато тя е здрава, тя сияе. Затова приемането на достатъчно витамини с храната е от изключително значение за еластичността и вида на кожата ни. Освен това е хубаво и да се ограничавате от мазните храни, пикантните подправки, а ако страдате от акне трябва да ограничите и цитрусовите плодове. Спазвайки тези правила и с помощта на малко кокосова вода, вие ще успеете да се насладите на видима разлика само след седмица – две.
Кокосовата вода е малко по различна от кокосовото мляко. Млякото е доста по-гъсто и бяло (като всяко едно мляко) и се взема от тъканта на узрелите орехи. Кокосовата вода, от своя страна, се извлича от неузрелите кокосови орехи и доста по-бистра и рядка течност, със съвсем лек цвят.
Можете да пиете кокосовата вода и тя ще ви достави енергия и ще хидратира организма ви, особено в горещите летни дни, но освен организма, тя хидратира успешно и кожата. Във водата се съдържа и огромно количество антиоксиданти, които подпомагат за забавяне на процеса на стареене.
Освен това е препоръчително, освен вътрешно, да приемате и външно кокосовата вода. Достатъчно е да я втривате в кожата веднъж дневно, сутрин, след като станете.

бyтoни зa coциaлни мpeжи

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *