Ето как да свалите 7 килограма за 2 седмици!

Режимът с лимонов сок бързо сваля излишните килограми

Лесно може да свалите 7 килограма само за две седмици и то с лимонов сок. Лимонът е изключително подходящ при отслабване, защото след като приключите с режима, не се стига до нежелания йо-йо ефект. Лимонената киселина бързо разгражда мазнините и ускорява обмяната на веществата.

Лимоните са подходящи за хора, които имат проблеми с храносмилането, защото плодът увеличава отделяне на стомашен сок. Лимоните също така намаляват усещането за глад. Те са богати на пектин и витамин С, пектинът регулира кръвната захар, а витамин С подпомага имунната система.

Свалете бързо килограмите

Свалете бързо килограмите

Ето как да свалите килограми с лимонов сок. За да има ефект трябва да ограничите консумирането на тестените и на сладки храни. Всичко друго се яде в умерени количества. През първия ден изпивате сока на един лимон, разреден с една чаша вода на гладно сутринта.

На втория се изпива сока на 2 лимона, разреден в 2 чаши вода, пак преди закуска. На третия ден изстисквате три лимона и ги разреждате с три чаши вода. На четвъртия изпивате четири чаши вода в комбинация със сока на четири лимона. На петия ден сокът от пет лимона се разрежда с пет чаши вода, а на шестия – сокът от шест лимона се разрежда с шест чаши вода.

“Фигурин

Тъй като не е възможно да изпиете три или пет чаши вода на гладно наведнъж, разпределете разредения лимонов сок за през деня, като го пиете един час преди хранене. На седмия ден сокът от три лимона се разрежда с три литра вода и се подслажда с три супени лъжици мед и се пие през целия ден.

На осмия ден се пие сокът на 6 лимона, разреден с шест чаши вода, на деветия – сокът от пет лимона с пет чаши вода. На десетия – сокът от четири лимона с четири чаши вода, на единадесетия – сокът от три лимона с три чаши вода.

На дванадесетия ден се пие сокът на 2 лимона и две чаши вода, а тринадесетият ден изисква изпиването на една чаша вода със сока от един лимон. На четиринадесетия ден повторете седмия ден. След като изпиете чаша лимонов сок с вода, изплакнете добре устата, за да не навредите на зъбите.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *