Как да имаме ПЛОСЪК корем само за 30 минути на ден!

Отслабването в областта на ханша иска постоянство

Повечето хора смятат, че да имат плосък корем се изискват някакви огромни усилия. Но това не е така, просто трябва постоянство. Забравете за фитнес уредите и специалните упражнения. Ако отделяте по 30 минути на ден, то след време ще постигнете желаните резултати. Използвайте този половин час за аеробни упражнения.

С правилно хранене и аеробните упражнения, плоският корем е постижима цел. За това обаче се изисква постоянство. Правете упражненията 5 дни в седмицата и намалете малко калориите, които приемате. Не е нужно да спазвате диети, просто се постарайте да се хранете малко по-здравословно и да намалите калориите.

Плоският корем е постижим

Плоският корем е постижим

Аеробните упражнения или кардио упражнения, горят много енергия. Отнема време докато се изгорят ненужни мазнини, натрупани по ханша. Затова се въоръжете с търпение и спазвайте режима, който сте си наложили.

Аеробни упражнения са танците, колоезденето, карането на ски, изкачване по стъпала, плуване и бягане. Намаляването на калориите, които приемаме също е важно. Може да намалите порциите храна, както и да се стараете да се хранете с повече зеленчуци, плодове и да избягвате висококалоричните стоки от магазините.

Не се обезкуражавайте. Чудеса за дни няма да се случат. Но с постоянство и желание, всичко е постижимо. Плоският корем е постижим. Не се отчайвате ако не видите резултатите на кантара. По-добре си мерете талията и следете прогреса по този начин.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Как да имаме ПЛОСЪК корем само за 30 минути на ден!

  1. Е това по принцип го правя, ама не се получава. Поне опишете по- подробно за храните.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *