Нов ХИТ при отслабването- диетата с гъби!

Холивудските знаменитости топят килограми с гъби

Звездите зад океана са луднали по гъбената диета. Много от холивудските знаменитости се подлагат на режима и са изключително доволни от резултатите. Кейти Пери и Кели Озбърн са страстни почитатели на гъбената диета. Дъщерята на Ози Озбърн промени драстично фигурата си и то благодарение на режима с гъби.

За дамите тези диета е много подходяща, защото докато сваляте килограми, бюстът ви няма да намалее. Гъбената диета вталява цялото тяло – ще смъкнете сантиметри и от талията, седалището, бедрата, дори горната част на ръцете. Този режим се прави в продължение на 2 седмици.

С гъби се отслабва

С гъби се отслабва

Трябва само да замените едно от храненията през деня с гозба направена на основата на гъби – най-добре това да бъде вечерята. Според диетолозите е добре гъбите да се консумират сурови, защото по този начин ще можете да се снабдите с възможно най-много хранителни вещества, както и с възможно най-малко калории. Също така си приготвяйте супи или каши, можете да ги добавяте и в салатата си.

Гъбите засищат и предотвратяват преяждането. Те са богати на протеини, съдържат още витамини, желязо. Специалистите съветват да комбинирате гъбите с някакви по-леки и лесно смилаеми храни, защото те сами по себе си са достатъчно засищащи за организма. Хубаво е по време на хранителния режим да спрете консумацията на алкохол.

Този режим не е подходящ за хора, които имат проблеми с бъбреците, стомаха, черния дроб или жлъчката. Внимавайте също от къде купувате гъбите, за да не се стигне го натравяне.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *