Свалете 9 килограма за 20 дни! ЕТО как!

Тази диета е истински хит в Холивуд

Нова диета превзе Холивуд. Звездите зад Океана свалят експресно килограми с нов хранителен режим. Диетата има много бърз ефект, но не се препоръчва ако наскоро сте боледували или спортувате активно. С този хранителен режим лесно се свалят килограми и освен това ще пречистите организма си.

Диетата се прави 3 седмици и ще свалите между 5 и 9 кг. Изпълнете хранителния режим за две поредни седмици, след това починете една седмица. Тази диета се основава на разделно хранене. През седмицата за почивка не яжте тлъстите меса, сладко, солено и шоколад. Не яжте вафли, соленки и подобни пакетирани храни. Хапнете плод, ако ви се яде сладко или зеленчуци, ако ви се яде солено.

Свалете бързо излишните килограми

Свалете бързо излишните килограми

По време на седмицата за почивка всяко от менютата ви трябва да не надвишава 500 калории. След едната седмица почивка изпълнете диетата за още 7 дни. Пийте най-малко по 2 литра вода на ден.

“Демир

Ето как да се храните по време на диетата. Ден 1: всякакви плодове с изключение на банан; Ден 2: всякакви зеленчуци, можете да ги подправяте със соев сос, оцет или горчица. Ден 3: Всички плодове и зеленчуци, които ви се приискат, с изключение на банан; Ден 4: 5 банана с 3 чаши прясно нискомаслено мляко. Разпределете по една чаша мляко на закуска, обяд и вечеря. Можете да пиете плодово мляко, но не трябва да съдържа захар, а заместител. Изяжте три банана на обяд и по един на закуска и вечеря.

Ден 5: 80-120 г телешко, пилешко месо или рибени филета на скара с пресни зеленчуци; Ден 6: 80-120 г грама говежди или телешки шницел, пържоли с пресни зеленчуци. Ден 7: 80-120 г грама говежди или телешки шницел, пържоли с пресни зеленчуци. Този режим се прави 2 седмици, после се почива седем дни и следва още седем дни на същия режим.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *