Диетата „3 часа“ има дълготраен ефект!

Специалисти разработиха нова диета

Диетата „3 часа“ не ограничава хранителните продукти. По време на режима може да похапвате каквото си поискате, но все пак за по-голям ефект е препоръчително да организирате менюто си около плодовете и зеленчуците. Яжте и месо, но не прекалявайте, постарайте се приемът на въглехидрати да умерен.

Режимът „3 часа“ се основава на това кога ядете, а не какво. Според диетолозите много по-лесно се свалят килограми, ако се храним по-малко, но по-често. Идеалният вариант е да се храните на всеки три часа. Този режим има три основни правила, които трябва да спазвате.

Тази диета е много ефикасна

Тази диета е много ефикасна

Първото правило е закуската да е най-късно един час след сън. След първата хапка от закуската отбройте три часа до следващото хранене и накрая не забравяйте последното хранене да бъде три часа преди лягане. Това са първите 2 правила. Третото е да се стараете да се хранете по-здравословно, но от време на време може да си позволявате шоколад, сладки и други любими храни.

Не забравяйте да пиете най-малко по осем чаши вода на ден, като на всяка чаша кафе трябва да погълнете минимум две чаши вода. Бързата храна и алкохолът са единствените забранени продукти. Диетата продължава 28 дни, за които ще губите около килограм седмично. Не е проблем да продължите да спазвате диетата, ако искате по-голям ефект.

 

 

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *